Jamčimo da su proizvodi koje stavljamo u prodaju zadovoljavajuće kvalitete i da ispunjavaju svrhu za koju su namijenjeni.

Povrat sredstava i zamjena mogući su isključivo kada je kupljeni proizvod vraćen u originalnom pakiranju, sa svim isporučenim dodacima, nekorišten i s računom. Proizvod morate vratiti najkasnije u roku od 14 dana od dana dostave. Troškovi poštarine neće biti vraćeni, a trošak ponovnog slanja proizvoda na našu adresu plaćate Vi.

U slučaju tvorničkog oštećenja proizvoda, ne smijete ga više koristiti, već je potrebno izvršiti povrat.

Pregledat ćemo vraćeni proizvod te ga ili zamijeniti drugim ili vratiti novac ako ustanovimo da je uistinu tvornički oštećen (ako se pokaže da šteta nije nastala običnim korištenjem, namjerno ili slučajno, Vašom nepažnjom ili ako proizvod niste koristili sukladno uputama o korištenju i održavanju) ili da nije u skladu s ugovorom. Ako ne utvrdimo nikakvu grešku ili oštećenje, poništenje ugovora nije moguće.

Novac ili zamjenu obavit ćemo u što kraćem vremenskom roku, točnije najkasnije 30 dana nakon izvršenog povrata proizvoda.

Svaki povrat proizvoda potrebno je poslati preporučenim paketom kako biste imali dokaz o slanju. Nismo odgovorni za izgubljenu ili oštećenu poštu.