DISK PLOČICE SYNT APRILIA

31,09 

6215014

Dostupnost: Još samo 1 komad na zalihi!

31,09 

Dostupnost: Još samo 1 komad na zalihi!

Dodaj u košaricu
Kupi
Šifra: 6141 Kategorija:

Malossi proizvodi kompletan asortiman disk pločica koje su prikladne za svaku upotrebu, od ceste do trkaće staze. Svaki proizvod rezultat je intenzivnog istraživanja i razvoja koji su doveli do ispunjavanja visokih standarda potrebnih za homologaciju od strane prestižne organizacije kao što je DEKRA.

Malossi SPORT disk pločice izrađene su od tarnog materijala, na organskoj bazi, potpuno bez azbesta. Ovaj asortiman proizvoda predstavlja izvrstan izbor za zamjenu OEM pločica. Materijal od kojeg su izrađene disk pločice jamči njihov dug životni vijek s velikom učinkovitosti. Osim izvrsnih performansi, Malossi disk pločice SPORT pružaju odličnu modulaciju kočnica osiguravajući tako zaustavljanje vozila uz veliku sigurnost u svim uvjetima.

HOMOLOGACIJA

Malossi se svakodnevno obvezuje poboljšati kvalitetu, performanse i sigurnost svojih proizvoda. Nova linija homologiranih disk pločica dizajnirana je za tu svrhu. Malossi disk pločice zadovoljavaju stroge standarde koje zahtjeva ECE R90 homologacija te se mogu koristiti na cestovnim vozilima u cijeloj Europi i mnogim zemljama svijeta.

KAKO SE HOMOLOGIRAJU DISK PLOČICE?

Kako bi se dobila navedena homologacija, Malossi disk pločice moraju proći nekoliko testova na vozilu za koje su namijenjeni. Cilj ovih testova je provjera njihove učinkovitosti kroz niz kočenja kako bi se procijenio otpor pločice i njezina sposobnost kočenja pri različitim brzinama. Disk pločice moraju se testirati i na osjetljivost na brzinu kako bi se procijenilo koje je varijacije tlaka potrebno izvršiti kako bi se dobila vrijednost usporavanja pri tri različite brzine. Osim cestovnih testiranja, materijal od koje su izrađene disk pločice prolazi i kroz laboratorijska ispitivanja kao što su otpornost na kompresiju i rezanje.

Malossi je dobio homologaciju temeljenu na E/ECE/324-E/ECE/TRANS/505 Uredbi br. 90 u suradnji s tvrtkom DEKRA.

CIJELA LINIJA MALOSSI DISK PLOČICA DIZINIRANA JE I PROIZVODENA U ITALIJI!

Odričemo se svake odgovornosti za nepravilnu upotrebu.

Brend
Model
APRILIAAPRILIA HABANA 125 4T Front – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA LEONARDO 125 4T LC Front – Rear – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA LEONARDO 150 4T LC Front – Rear – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA MOJITO 125 4T Front – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA SCARABEO 100 2T Front – za vozila PROIZVEDENA 2000 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA SR 125 2T Front – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
APRILIAAPRILIA SR 150 2T Front – za vozila PROIZVEDENA 1999 –> ** HOMOLOGIRANE **
Težina 0,2 kg
Marka